Mexico: United Farms en HortiMaX tekenen samenwerkingsovereenkomst

Uitbreiding en upgrade van Incubados-kassen:

Voor de start van de Expo Agro 2014 in Mexico hebben United Farms en HortiMaX een langdurig samenwerkingsovereenkomst getekend voor de verdere ontwikkeling van kasapparatuur voor de Mexicaanse markt en het verhogen van de efficiëntie, productiviteit en duurzaamheid van bestaande kasbedrijven in het land.  


Maurico Revah van United Farms (tweede van rechts) samen met het team van HortiMaX op de Expo AgroAlimentaria Guanajuato in Irapuato vorige week.  

De afgelopen jaren heeft United Farms de Finka en Solar Garden projecten in het Queretaro Agro Park met succes ontwikkeld en ondersteund. Voor deze projecten leverde HortiMaX ook alle geïntegreerde apparatuur. Na de overname van de Incubados-kassen zijn er plannen gemaakt deze kassen met extra hectaren uit te breiden en de bestaande systemen met de nieuwste technologie van HortiMaX te vervangen.

Voor HortiMaX zal het Incubados-project een toonbeeld worden van hun high-tech kastechnologie. Het Incubados-project zal bestaan uit de plaatsing van een MultiMa-klimaatcomputer, meerdere FertiMiX meststofdoseringsunits, minimaal twee VitaLite UV-desinfectie units en een Productive arbeids- en productieregistratieysteem.

Upcoming events

BEURZEN

2018

SIVAL 
16-18 januari
Angers, France

IPM Essen
23-26 januari
Essen, Germany

Fruit Logistica
7-9 februari
Berlin, Germany

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem, The Netherlands

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI, The Netherlands