Mexico: United Farms en HortiMaX tekenen samenwerkingsovereenkomst

Uitbreiding en upgrade van Incubados-kassen:

Voor de start van de Expo Agro 2014 in Mexico hebben United Farms en HortiMaX een langdurig samenwerkingsovereenkomst getekend voor de verdere ontwikkeling van kasapparatuur voor de Mexicaanse markt en het verhogen van de efficiëntie, productiviteit en duurzaamheid van bestaande kasbedrijven in het land.  


Maurico Revah van United Farms (tweede van rechts) samen met het team van HortiMaX op de Expo AgroAlimentaria Guanajuato in Irapuato vorige week.  

De afgelopen jaren heeft United Farms de Finka en Solar Garden projecten in het Queretaro Agro Park met succes ontwikkeld en ondersteund. Voor deze projecten leverde HortiMaX ook alle geïntegreerde apparatuur. Na de overname van de Incubados-kassen zijn er plannen gemaakt deze kassen met extra hectaren uit te breiden en de bestaande systemen met de nieuwste technologie van HortiMaX te vervangen.

Voor HortiMaX zal het Incubados-project een toonbeeld worden van hun high-tech kastechnologie. Het Incubados-project zal bestaan uit de plaatsing van een MultiMa-klimaatcomputer, meerdere FertiMiX meststofdoseringsunits, minimaal twee VitaLite UV-desinfectie units en een Productive arbeids- en productieregistratieysteem.

Upcoming events

BEURZEN

2018

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem

Shouguang Veg. Expo
20-22 maart
Shouguang, China

MJBizConNEXT US
9-11 May 2018, Booth #1342
Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA
US

Hortiflorexpo IPM
9-12 mei
Beijing, China

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI

Cultivate '18
14-17 juli
Columbus, OH, USA

Canadian Greenhouse Conference
3+4 oktober
Niagra Falls, Canada

Expo AgroAlimentaria
13-16 november
Irapuato Mexico