HortiMaX lanceert next generation App: iProductive

Een moderne tijd vraagt om moderne oplossingen. HortiMaX lanceert als logisch vervolg op HortiMaX Productive haar moderne app iProductive. Het is dé manier voor bedrijfsleiders in de tuinbouw om moderne techniek in te zetten om efficiënter te werken en daarmee meer in de kas aanwezig te zijn. Uiteindelijk draait het om kwaliteit van de geleverde producten.

Nieuwe en modern
HortiMax heeft zich in het afgelopen jaar tot doel gesteld om binnen haar divisie Management Systemen met nieuwe ontwikkelingen te komen. Het afgelopen half jaar is dan ook hard gewerkt aan iProductive. Deze moderne app bouwt voort op het succes van HortiMaX Productive, dat over de gehele wereld in allerlei teelten succesvol wordt toegepast.

Goed geluisterd
Marcel Hazenbroek, Business Unit Manager Management Systemen, is erg enthousiast over iProductive: “Ik denk dat we goed hebben geluisterd naar de markt. Dat is waar onze klanten ons om waarderen en waar wij het verschil maken. Onze klanten waren uitgesproken over hun behoeften.” Marcel vervolgt: “Moderner werken met minder administratieve rompslomp, daar ging het om. Wij signaleren echter ook technische beperkingen bij telers. Netwerkverbindingen zijn niet altijd even goed of zelfs afwezig.  Met al deze zaken hebben we rekening gehouden met iProductive. Offline kunnen werken maakt dit product dan ook uniek!”

Uw proces centraal
iProductive biedt onder meer een overzichtelijk dashboard waarin alle activiteiten in de kas zichtbaar zijn. Vanuit dit overzicht zijn alle gegevens op een eenvoudige manier op te vragen.  Verder ondersteunt iProductive het complete proces van beoordelen van kwaliteit. Er komt geen papier meer aan te pas. Zelfs aantekeningen en observaties worden digitaal geregistreerd. Zo blijft er voor uw bedrijfsleider veel meer tijd over om medewerkers aan te sturen.

Canada heeft de primeur
Marcel Hazenbroek over de komende periode: “Aankomende week starten we met het verder informeren van onze dealers. Tijdens de Canadian Greenhouse Conference op 8 oktober presenteren we iProductive. Canada is een belangrijke markt en we hebben specifieke functionaliteit zoals het ’tekenen voor kwaliteit’ voor deze markt ontwikkeld. Na deze beurs nodigen we alle dealers, potentiele en bestaande Productive & P-Plus klanten uit om naar onze gebruikersdagen te komen waarbij we de iProductive App introduceren. Onze internationale klanten gaan we via webinars betrekken bij dit nieuwe product. Wij willen de wereld laten zien wat we voor de moderne teler van nu hebben ontwikkeld.”

AppStore
Een demo van iProductive is gratis beschikbaar in de AppStore. Klik hier om naar de Appstore te gaan en ervaar hoe iProductive ook voor u van toegevoegde waarde kan zijn. U kunt een login account aanvragen door ons een email te sturen naar productive@hortimax.com .

Upcoming events

BEURZEN

2018

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem

Shouguang Veg. Expo
20-22 maart
Shouguang, China

MJBizConNEXT US
9-11 May 2018, Booth #1342
Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA
US

Hortiflorexpo IPM
9-12 mei
Beijing, China

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI

Cultivate '18
14-17 juli
Columbus, OH, USA

Canadian Greenhouse Conference
3+4 oktober
Niagra Falls, Canada

Expo AgroAlimentaria
13-16 november
Irapuato Mexico