Prominent onderstreept missie door keuze voor HortiMaX Productive

Telersvereniging Prominent wil samenwerking tussen de eigen telers bevorderen om bedrijfsvoering te versterken met de focus op kwaliteit. Naast het uitwisselen van kennis en ervaring, speelt ook het continu blijven investeren in nieuwe technieken een belangrijke rol. Om dit te realiseren kiest Prominent voor HortiMaX Productive van HortiMaX.

Van arbeidsregistratie tot inzicht in de kas
Voor telersvereniging Prominent is de keuze voor HortiMaX Productive een logische stap om hun missie te verwezenlijken. Bastiaan Alblas van Tomatenkwekerij Jan van Marrewijk over deze keuze: “Arbeid is één van de grootste kostenposten binnen ons bedrijf, daarom willen wij dit op een zo goed mogelijke manier beheersen. Door middel van deze software kunnen wij de prestaties, kosten en de kwaliteit van medewerkers monitoren.” Alblas vervolgt: “Zelfstandig overzichten maken waardoor ze helemaal naar je zin zijn is super. Ook is het nieuwe Kas-in-beeld een groot voordeel, waarbij je op twee beeldschermen een totaal overzicht hebt van de volledige kas. Met de module Insight hebben we ook nog eens de mogelijkheid om prestaties van het personeel te laten zien op beeldschermen in de kantine. Maar wat misschien nog belangrijker is, is dat we uitermate tevreden zijn over de service van HortiMaX.”

Herkenning
Ariën van der Lans van Lanstomaten herkent dit: “Het is een flexibele oplossing die je naar eigen wensen kan aanpassen. Zo krijg ik inzicht in het gehele arbeidsproces. Daarnaast kan je altijd terug kijken hoe de kwaliteit van het werk is gedaan en als deze bijgestuurd dient te worden weet je ook bij wie je moet zijn. Door met Prominent in één keer over te stappen naar deze oplossing kunnen we leren van elkaar en er nog meer uithalen. Tenslotte heeft HortiMaX ook veel van onze wensen gerealiseerd.”

Samen visies waarmaken
Voor HortiMaX is deze langdurige samenwerking met Prominent van zeer groot belang. Marcel Hazenbroek, manager Managementsystemen bij HortiMaX: “Samen met de toekomstvisie van Prominent zijn we in staat om onze arbeid- en productieregistratie verder door te ontwikkelen. Daarin kunnen we nog sterker worden. De visie om efficiëntie en kwaliteit te verbeteren door middel van ondersteunende automatisering is ons op het lijf geschreven. Samen maken we het alleen nog maar sterker.”

Upcoming events

BEURZEN

2018

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem

Shouguang Veg. Expo
20-22 maart
Shouguang, China

MJBizConNEXT US
9-11 May 2018, Booth #1342
Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA
US

Hortiflorexpo IPM
9-12 mei
Beijing, China

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI

Cultivate '18
14-17 juli
Columbus, OH, USA

Canadian Greenhouse Conference
3+4 oktober
Niagra Falls, Canada

Expo AgroAlimentaria
13-16 november
Irapuato Mexico