HortiMaX maakt werk van management informatiesystemen

HortiMaX benoemt met ingang van 2014 Marcel Hazenbroek (32) als manager van de nieuwe business unit ‘Management Systemen’. Het aanvullen van nieuwe producten en diensten in dit productsegment behoort tot de nieuwe kerntaken. Daarmee geeft HortiMaX verdere invulling aan de ontwikkelingen die het mogelijk maken om activiteiten in kassen beter te beheren waardoor een hoger rendement behaald kan worden.


Geen onbekende
Marcel Hazenbroek is vanaf 1998 werkzaam binnen HortiMaX. Tot 2014 leidde hij de afdeling Product Development. Zijn meest recente innovatie bij productontwikkeling was die van de nieuwe procescomputer, de HortiMaX CX500. Dit product werd zelfs genomineerd voor de Innovation Award. Onder zijn leiding werden ook diverse productverbeteringen gerealiseerd binnen het water-, klimaat- en arbeidsregistratie productportfolio.

Beheer van de gehele kas
Hazenbroek is ook de grondlegger van HortiMaX Productive, een management informatiesysteem waarmee de hele kas beheerd kan worden. Inmiddels introduceert HortiMaX de 5de generatie van deze oplossing. Marcel Hazenbroek over zijn benoeming: “Er valt wereldwijd nog een wereld te winnen. Het is tijd om bewustwording en beeldvorming te veranderen. Onze oplossing maakt alle activiteiten in de kas inzichtelijk: wat gebeurt er in de kas en hoe lopen de processen? Daar valt vaak nog veel te verbeteren met als gevolg dat er flink bespaard kan worden op arbeidskosten. En juist daar zijn telers naar op zoek: hoe houd ik kosten en kwaliteit in de hand.”

Wereldwijde betrokkenheid vergroten
Door de benoeming van Marcel trekt hij samen met salesmanager Francis van Peer en het HortiMaX team de wijde wereld in. Marcel vervolgt: “Samen nadenken met klanten over hun uitdagingen, hun processen en daar door middel van onze software een oplossing voor vinden zodat bedrijfsdoelstellingen gerealiseerd kunnen worden. Want de vele mogelijkheden van management systemen worden in de praktijk vaak onvoldoende benut. Juist dit nadenken met individuele klanten of gebruikersgroepen, dat biedt de komende tijd een geweldige uitdaging. En als de klant dan zegt: “Dit systeem kan nooit meer uit…” dan ben ik helemaal tevreden.”

Upcoming events

BEURZEN

2018

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem

Shouguang Veg. Expo
20-22 maart
Shouguang, China

MJBizConNEXT US
9-11 May 2018, Booth #1342
Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA
US

Hortiflorexpo IPM
9-12 mei
Beijing, China

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI

Cultivate '18
14-17 juli
Columbus, OH, USA

Canadian Greenhouse Conference
3+4 oktober
Niagra Falls, Canada

Expo AgroAlimentaria
13-16 november
Irapuato Mexico