Plaats 30 in Hillenraad 100!

Tijdens het Hortigala op 1 november werd bekend dat Ridder Drive Systems / HortiMaX, 50 plaatsen zijn gestegen in de Hillenraad100 naar een respectabele 30e notering. Wij zijn erg verheugd en trots op deze notering in de lijst van meest toonaangevende Nederlandse tuinbouwbedrijven. Wij danken ook al onze partners en klanten voor het in ons gestelde vertrouwen.


Hortigala

Afgelopen vrijdag 1 november vond het Hortigala plaats. Tijdens dit gala wordt de Hillenraad100 bekend gemaakt. In de Hillenraad100 staan de 100 meest toonaangevende bedrijven van de Nederlandse tuinbouw. Vorig jaar deed de combinatie Ridder Drive Systems / HortiMaX voor het eerst mee en waren wij de hoogste binnenkomer op plek nummer 80.


Van verbeteren naar veranderen

Het thema van dit jaar was anders dan anders, mede de criteria waarop beoordeeld zou worden. In crisistijd speelt omzet een iets minder belangrijke rol. Maar high performance organisaties zijn vlijmscherp op de eigen prestatie en weten zichzelf aan te passen aan de veranderende omstandigheden. Typerend was ook het decor voor het Hortigala: een oude gevangenis. Wellicht komt daar een belangrijke boodschap uit: niet gevangen zitten in je eigen wereld die verandert, maar meebewegen en proberen uit te breken door jezelf aan te passen. Dat is een lange termijn overlevingsstrategie.


Een waanzinnige 30ste plek

De combinatie Ridder Drive Systems / HortiMaX kreeg uiteindelijk de 30e plaats in de lijst. Wij hadden zeker verwacht om te stijgen in de lijst, maar dat dat 50 plaatsen zou zijn hadden wij niet verwacht. Een 30ste plek is overweldigend! Dat betekent dat de commissie, onder leiding van voormalig minister Willem Vermeend, die aan de basis staat van de Hillenraad100 onze verandering en de manier waarop wij werken, waarderen. Wij verwachten dat de markt wereldwijd aan trekt en verwachten dat de veranderingen die we nu doormaken bijdragen aan toekomstig succes.


Reis niet ten einde

Wij kwamen binnen in de Hillenraad100 op plek 80. Nu staan wij op plek 30. Ook behoren wij nu tot de top drie van de technische toeleveranciers binnen de Nederlandse tuinbouw. Maar verbeteren is een must en daarmee gaan wij door, samen met onze partners en klanten. Want onze reis is niet ten einde, wij willen uiteindelijk wel in de eredivisie spelen. Wij willen dan ook al onze partners en klanten danken voor het in ons gestelde vertrouwen.

Upcoming events

BEURZEN

2018

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem

Shouguang Veg. Expo
20-22 maart
Shouguang, China

MJBizConNEXT US
9-11 May 2018, Booth #1342
Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA
US

Hortiflorexpo IPM
9-12 mei
Beijing, China

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI

Cultivate '18
14-17 juli
Columbus, OH, USA

Canadian Greenhouse Conference
3+4 oktober
Niagra Falls, Canada

Expo AgroAlimentaria
13-16 november
Irapuato Mexico