HortiMaX introduceert kleine bemestingsunit: de FertiMiX-Go!

Een eerste versie van de FertiMiX-Go! was al te bezichtigen tijdens de HortiAsia. Afgelopen maand werden de dealers geïnformeerd over deze nieuwkomer. Met de FertiMiX-Go! speelt HortiMaX in op een groeiende behoefte van irrigatie- en voedingsoplossingen in het buitenland. Eenvoudig beginnen onder het ‘Go’ principe is het adagium. De FertiMiX-Go! is klein maar krachtig en is binnenkort leverbaar.

Buitenlandse behoefte
Michiel Suurmond, productmanager bij HortiMaX en verantwoordelijk voor onder andere de FertiMiX-Go!: “Met deze nieuwe unit speelt HortiMaX voornamelijk in op de buitenlandse behoefte om duurzaam om te gaan met water en meststoffen”. Hij vervolgt: “Wij zagen dat wij teveel op maat gemaakte modellen leverden met een te hoge kwaliteit en een te lange levertijd. De FertiMiX-Go! is een eenvoudig, standaard model tegen een zeer gunstige prijs.”
 

 

Automatiseren start met irrigatie: Go!
De eerste stap in de toepassing van technologie binnen de tuinbouw betreft vaak irrigatie. Om deze eerste stap eenvoudig en op een kwalitatief goede manier mogelijk te maken ontwikkelde HortiMaX de FertiMiX-Go! Deze unit is voornamelijk gericht op de export. Met de naam ‘Go’ in de naamgeving geeft HortiMaX de instap-gedachte aan. Dat betekent standaard, goed maar eenvoudig beginnen tegen een gunstig prijsniveau. Maar de unit is ook uitermate geschikt voor kleine telers en voor fruittelers in het binnenland. Uit die hoek komt ook al de nodige interesse.

Klein maar krachtig
Standaard beschikt de FertiMiX-Go! over 1 doseerkanaal en heeft een nominale capaciteit van 10 kubieke meter per uur. De unit kent opties voor zuurdosering, extra doseerkanalen, EC- en pH-controle, temperatuurbescherming en een kranenkaart voor extra kleppen en groepen. Door het standaard karakter van de unit is de FertiMiX zeer gunstig geprijsd en heeft een korte levertijd. Vanaf 1 augustus is de FertiMiX-Go! leverbaar.
 

Upcoming events

BEURZEN

2018

SIVAL 
16-18 januari
Angers, France

IPM Essen
23-26 januari
Essen, Germany

Fruit Logistica
7-9 februari
Berlin, Germany

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem, The Netherlands

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI, The Netherlands