HortiMaX draagt bedrijfsactiviteiten Montera over aan Bosman

Op vrijdag 4 januari 2013 werd de overeenkomst getekend waarbij de bedrijfsactiviteiten van Montera Techniek B.V. werden overgedragen aan Bosman B.V.

 

Niet passend in strategie
Afgelopen jaar is een weloverwogen keuze gemaakt om de activiteiten van de HortiMaX werkmaatschappijen te concentreren op de ontwikkeling, marketing en ondersteuning van innovatieve procesautomatisering, waterhandeling en management systemen voor de internationale tuinbouw. De HortiMaX producten worden geleverd via een breed en internationaal netwerk van gespecialiseerde dealers en installatiebedrijven zoals Montera. Het past niet langer in de strategie van HortiMaX om zelf ook eigenaar te zijn van een lokaal installatiebedrijf.

Overdracht van activiteiten
In Bosman B.V. heeft HortiMaX wij een betrouwbare partner gevonden die de activiteiten van Montera Techniek B.V. per 1 januari 2013 overneemt. De overname brengt voor klanten geen merkbare veranderingen met zich mee. Montera blijft haar naam behouden en zal met haar bestaande medewerkers, vanaf het vertrouwde adres, alle wensen vervullen en de service garanderen zoals zij dat de afgelopen 40 jaar deden. Inmiddels zijn alle activiteiten in het kader van de overdracht afgerond.

Over Bosman
Bosman B.V. bestaat al meer dan 85 jaar en is actief in het ontwerp en de bouw van productiekassen en watertechnische installaties, tuincentra, woningen, bedrijfspanden en aanverwante, speciale projecten inclusief inrichtingen en installaties in zowel binnen- als buitenland. Vanuit het hoofdkantoor in Aalsmeer wordt er met 100 medewerkers gewerkt aan het leveren van hoogwaardige kwaliteit. 


 

Upcoming events

BEURZEN

2018

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem

Shouguang Veg. Expo
20-22 maart
Shouguang, China

MJBizConNEXT US
9-11 May 2018, Booth #1342
Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA
US

Hortiflorexpo IPM
9-12 mei
Beijing, China

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI

Cultivate '18
14-17 juli
Columbus, OH, USA

Canadian Greenhouse Conference
3+4 oktober
Niagra Falls, Canada

Expo AgroAlimentaria
13-16 november
Irapuato Mexico