Ridder Drive Systems/ HortiMaX hoogste nieuwkomer in de Hillenraad 100

Vrijdag 26 oktober werd tijdens het Hortigala in Leiden bekendgemaakt dat wij, Ridder Drive Systems & HortiMaX, als hoogste nieuwkomer in de Hillenraad 100 zijn verschenen. Een prachtige 80ste plek. Een notering waar wij erg blij mee zijn.

Tienduizend ondernemingen
Tijdens het Hortigala in Leiden werden de namen en noteringen bekengemaakt van de honderd meest toonaangevende bedrijven in de Nederlandse glastuinbouw. Het expertcomité van de Hillenraad, (oud-)ondernemers en bestuurders uit de branche, beoordeelt jaarlijks de resultaten van ruim tienduizend ondernemingen waarna ze deze lijst samenstelt.

Juryrapport
Het juryrapport omschrijft de fusie tussen Ridder Drive Systems & HortiMaX in één woord…Synergie. Ridder Drive Systems wordt omschreven als een mooi en bijna zestigjarig bedrijf dat elektromechanische aandrijfsystemen aan de tuinbouw levert. Samen streven Ridder Drive Systems en HortiMaX de ambitie na om voor afnemers dé partner voor “climate control system integration’ te worden. Weg dus van louter systemen, maar op naar geïntegreerde oplossingen. Bovendien prijst de jury het feit dat Ridder Drive Systems en HortiMaX samen naar de toekomst kijken.
De nieuwe slogan “Drive to innovate” in combinatie met “growing solutions” sluit daar perfect op aan!
100 jaar ervaring

Wij combineren meer dan 100 jaar ervaring in de tuinbouwsector wereldwijd. De combinatie van onze kennis en ervaring in milieu-controle, regeltechniek en aandrijftechniek stelt ons in staat om nóg beter te leveren, innovatief te zijn en meer betaalbare totaaloplossingen aan te bieden, wat een sprong  voorwaarts voor de tuinbouwsector zal betekenen. Op basis van onze kennis, vaardigheden en ervaring zullen wij samen met onze klanten de beste geïntegreerde oplossing vinden.

Ambitie Ridder Drive Systems & HortiMaX
Onze ambitie is om de positie als Greenhouse Systems Integrator waar te maken. Wij investeren dan ook meer dan gemiddeld in het producten- en dienstenportfolio. Een van onze recente innovaties is de HortiMaX CX500. Toepassing van ‘Nederlandse’ tuinbouw techniek in het buitenland blijkt vaak geen succes omdat de techniek niet aansluit bij de klimatologische omstandigheden, het kennisniveau of de cultuur van de gebruiker. Ieder klimaat en ieder land kent een eigen optimale oplossing. Met dit inzicht is de HortiMaX CX500 ontwikkeld. Het is dé standaard op gebied van adaptive greenhouse technologie: aanpasbaar, uitbreidbaar, eenvoudig en groeit mee met de kennis en ervaring van de tuinder.


Bezoekt u naast deze website ook eens de website van Ridder Drive Systems www.ridder.com
 

Upcoming events

BEURZEN

2018

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem

Shouguang Veg. Expo
20-22 maart
Shouguang, China

MJBizConNEXT US
9-11 May 2018, Booth #1342
Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA
US

Hortiflorexpo IPM
9-12 mei
Beijing, China

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI

Cultivate '18
14-17 juli
Columbus, OH, USA

Canadian Greenhouse Conference
3+4 oktober
Niagra Falls, Canada

Expo AgroAlimentaria
13-16 november
Irapuato Mexico