RIDDER DRIVE SYSTEMS EN HORTIMAX SAMEN OP DE HORTI FAIR 2012

30 oktober 2012 t/m 2 november 2012

Dit jaar presenteren Ridder Drive Systems en HortiMaX Growing Solutions zich gezamenlijk tijdens de Horti Fair 2012. Onze ambitie is om de positie als Greenhouse Systems Integrator waar te maken. Wij investeerden dan ook meer dan gemiddeld in het producten- en dienstenportfolio.

HortiMaX CX500: genomineerd voor de Innovation Award 2012
Toepassing van ‘Nederlandse’ tuinbouw techniek in het buitenland blijkt vaak geen succes omdat de techniek niet aansluit bij de klimatologische omstandigheden, het kennisniveau of de cultuur van de gebruiker. Ieder klimaat en ieder land kent een eigen optimale oplossing. Met dit inzicht is de HortiMaX CX500 ontwikkeld. Het is dé standaard op gebied van adaptive greenhouse technologie: aanpasbaar, uitbreidbaar, eenvoudig en groeit mee met de kennis en ervaring van de tuinder. De HortiMaX CX500 is door de jury van de Horti Fair bestempeld als kanshebber voor de Innovation Award 2012.

Vernieuwde waterapparatuur
De eisen aan voedselveiligheid en de beschikbaarheid aan schoon water nemen wereldwijd toe. Wij vernieuwden dit jaar onze irrigatiecomputer Aqua CX300 en de bemestingsunit, FertiMiX CX300. Door de veelzijdigheid zijn zij geschikt voor vele situaties, zowel voor kas- als buitenteelten. En juist voor de teler die eenvoudig wil beginnen - waar ook ter wereld - zijn dit haalbare en betaalbare oplossingen.

Ridder Support Server Online
Tijdens de Horti Fair geven wij uitgebreide demo’s over de vernieuwde Ridder Support Server. Hiermee zijn gekozen aandrijvingen nu nog beter op hun geschiktheid te toetsen. De Ridder Support Server beschikt nu tevens over 2D en 3D tekeningen van Ridder producten en het bevat veel meer aanvullende informatie. Kom langs en laat u alvast registreren als gebruiker!

Vernieuwde catalogi
Het kostte ons enige tijd om ze te vernieuwen, maar de nieuwe catalogi zijn beschikbaar! De catalogi zijn nu nog overzichtelijker en toegankelijker. Tijdens de beurs zijn ze bij ons op de stand aanwezig in het Nederlands, Engels, Spaans, Duits en Frans. Aan de Russische versie wordt nog gewerkt. Naast de fysieke versies beschikken wij over digitale versies. Deze stellen wij beschikbaar of zijn toegankelijk via de Ridder Support Server.

Wat kunt u nog meer verwachten?

  • Diverse aandrijvingen, toepassingen en aandrijfonderdelen.
  • De nieuwe XL lampenset voor onze desinfectie-units, de HortiMaX Vitalite.
  • Onze gebruiksvriendelijke software Synopta.
  • Onze oplossing op gebied van arbeid en productiviteit met behulp van HortiMaX P-Plus of  Productive.

 Waar zijn wij te vinden
U treft ons op standnr. 11.0502 en 11.0601. Wij staan u tijdens beursdagen graag te woord met een zeer brede standbemanning. Op elke vraag hebben wij een passend antwoord.

Happy hour
Elke dag sluiten wij af met een ‘happy hour’. Vanaf 16:30 bent u nogmaals welkom om samen met ons de dag informeel af te sluiten met een drankje.

Meet and Greet
Wilt u er zeker van zijn dat u ons spreekt tijdens de beurs. Wij maken graag uitgebreid de tijd voor u vrij! Klik hier om direct een afspraak te maken.

Upcoming events

BEURZEN

2018

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem

Shouguang Veg. Expo
20-22 maart
Shouguang, China

MJBizConNEXT US
9-11 May 2018, Booth #1342
Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA
US

Hortiflorexpo IPM
9-12 mei
Beijing, China

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI

Cultivate '18
14-17 juli
Columbus, OH, USA

Canadian Greenhouse Conference
3+4 oktober
Niagra Falls, Canada

Expo AgroAlimentaria
13-16 november
Irapuato Mexico