Ridder en HortiMaX samen op de tuinbouw relatiedagen Gorinchem

Harderwijk, 7 februari 2012

Op de Tuinbouw Relatiedagen in Gorinchem, die op 14, 15 en 16 februari a.s. gehouden worden,  staan wij samen op stand 318 en 320. Wij presenteren daar een aantal innovatieve producten.

Wij zijn te vinden naast Ridder op stand 318. Naast de IrrigatieChecker en MiniMaX, presenteren wij de HortiMaX Productive. Dit is onze nieuwste oplossing op gebied van arbeid- en productieregistratie. In deze software is onze kennis verwerkt die wij de afgelopen 15 jaar hebben opgedaan met het P-Plus systeem op veel teeltbedrijven. HortiMaX Productive maakt uw arbeidsuren, kosten, prestaties en waarnemingen inzichtelijk.

Ridder Drive Systems vindt u op standnummer 320 met de Ridder Positioning Unit. Deze helpt tuinders exact de meest nauwkeurige positie van luchtramen en klimaatschermen te bepalen. Dit bespaart snel en eenvoudig op de energierekening, waardoor de investering snel terugverdiend wordt.
 

Extra motivering voor resultaat in het kwadraat

De resultaten die men kan boeken met de uitvindingen van Ridder en HortiMaX staan sterk genoeg op zichzelf. Iedere tuinder wenst optimalisatie van zijn rendement en daar helpen deze twee ondernemingen hard aan mee met hun innovatieve toepassingen. Wie zich laat informeren op de Tuinbouw Relatiedagen bij of Ridder Drive Systems of HortiMaX Growing Solutions maakt ook nog eens kans op een iPad, die ook weer gebruikt kan worden in en bij het beheer van de teelt.

Upcoming events

BEURZEN

2018

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem

Shouguang Veg. Expo
20-22 maart
Shouguang, China

MJBizConNEXT US
9-11 May 2018, Booth #1342
Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA
US

Hortiflorexpo IPM
9-12 mei
Beijing, China

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI

Cultivate '18
14-17 juli
Columbus, OH, USA

Canadian Greenhouse Conference
3+4 oktober
Niagra Falls, Canada

Expo AgroAlimentaria
13-16 november
Irapuato Mexico