Bestel NU nog uw CleanLite

Alle telers die water lozen moeten dit vanaf 1 januari 2018 via een BZG- gecertificeerde zuiveringsunit doen. De HortiMaX CleanLite is hiervoor de meest betaalbare oplossing. Dit vinden niet alleen wij, maar dit wordt ook bevestigd door de rekentool van de Wageningen Universiteit.

Velen voelen inmiddels de druk die deze laatste maand met zich mee brengt. Om die reden is het belangrijk dat u nú contact opneemt met uw dealer of installateur. Mocht u gecontroleerd worden, dan is het al goed om te laten zien dat u een waterzuiveringsunit in order heeft staan. U voorkomt hiermee fixe boetes.

Indien u vóór 8 december opdracht geeft voor een CleanLite, dan profiteert u nog van de prijzen die op dit moment van toepassing zijn. Dat kan ten opzichte van komend jaar zo’n 10% verschil uitmaken. Zorg daarom dat u vandaag nog actie onderneemt. U bent dan niet alleen goedkoper uit, u bent dan tevens in het bezit van een aankoopbewijs. U gaat dan goed het nieuwe jaar in.

Neem contact op met met René van der Stam voor een op maat gemaakte offerte rvdstam@hortimax.com, bel 06-51649038 of check www.cleanlite.nu.

Upcoming events

BEURZEN

2018

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem

Shouguang Veg. Expo
20-22 maart
Shouguang, China

MJBizConNEXT US
9-11 May 2018, Booth #1342
Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA
US

Hortiflorexpo IPM
9-12 mei
Beijing, China

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI

Cultivate '18
14-17 juli
Columbus, OH, USA

Canadian Greenhouse Conference
3+4 oktober
Niagra Falls, Canada

Expo AgroAlimentaria
13-16 november
Irapuato Mexico