Southshore Greenhouses verhoogt productiviteit met meer dan 30 procent met behulp van HortiMaX Productive

Nishan Antaal (algemeen directeur) en Luis Sanchez (assistent teler) bij Southshore Greenhouses, Kingsville Ontario, presenteren in deze video hun oplossing om uitdagingen met de arbeidsmentaliteit en kwaliteit aan te pakken. Southshore was al jaren op zoek naar manieren om de productiviteit van medewerkers te verhogen, toen dit vooruitstrevende bedrijf uiteindelijk HortiMaX Productive vond.

Productive is essentieel voor het berekenen en uitbetalen van prestatiebonussen. Hiermee heeft voor Southshore de algemene productiviteit met meer dan 30% verhoogt. Deze verhoging komt niet alleen de ondernemer ten goede, maar stelt de werknemer ook in staat om een beter loon te verdienen. 

Hoewel Ontario het minimumloon laat stijgen van $11.60 tot $15 CAD in 2019, verdienen productieve werknemers van Southshore al veel meer dan het nieuwe minimumloon. De beste werknemers verdienen dan $18 CAD per uur. Productieve werknemers plukken de vruchten van hun werk met hogere lonen terwijl ze minder uren werken. Met de mogelijkheid van Productive om een prestatiebonus te integreren, kan het aantal benodigde medewerkers per hectare verminderd worden en wordt tegelijkertijd de productie verhoogt.  

Door gebruik te maken van HortiMaX Productive, zijn bedrijfsleiders op de hoogte van het aantal karren en gewicht dat elke medewerker aan het oogsten is. Deze informatie stelt hen in staat om weloverwogen beslissingen te nemen over snelheid, kwaliteit en planning. Productive toont niet alleen de prestaties van elke werknemer, maar het is ook een geweldige tool om teammotivatie te stimuleren. In de kantine worden medewerkersresultaten op een TV getoond zodat medewerkers elkaars prestaties kunnen bekijken.

Southshore vindt de Productive rapportage eenvoudig in gebruik en uiterst flexibel. Met Productive kunnen bedrijfsleiders duidelijk en tijdig de juiste informatie ontvangen. Bedrijfsleiders kunnen overzichten bekijken op basis van teelt, oogst en afdeling tot op pad niveau! Productive geeft telers de juiste informatie die ze nodig hebben om optimale beslissingen te nemen. 

Geniet van de film over Southshore Greenhouses!

Upcoming events

BEURZEN

2018

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem

Shouguang Veg. Expo
20-22 maart
Shouguang, China

MJBizConNEXT US
9-11 May 2018, Booth #1342
Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA
US

Hortiflorexpo IPM
9-12 mei
Beijing, China

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI

Cultivate '18
14-17 juli
Columbus, OH, USA

Canadian Greenhouse Conference
3+4 oktober
Niagra Falls, Canada

Expo AgroAlimentaria
13-16 november
Irapuato Mexico