Webinars ‘Zuivering van restwaterstromen’ van start

Veel vragen rondom waterzuivering
Ondanks dat we nog slechts zeven maanden in dit jaar te gaan hebben neemt de markt een afwachtende houding aan. Er zijn vaak nog veel onbeantwoorde vragen. Voor wie geldt de zuiveringsplicht? Waarom is de zuiveringsplicht in het leven geroepen? Wat te doen bij overmacht? Welke technieken zijn er voor waterzuivering? Welke subsidiemogelijkheden zijn er? Welke stappen moet ik ondernemen om tijdig te voorzien in een oplossing? Hoe gaat het in zijn werk met toezicht en handhaving per 1 januari 2018? Op het niet naleven van de wet staan per 1 januari zware boetes. Het is daarom van belang dat iedere tuinder zich goed informeert en tijdig een besluit neemt.

Webinars ‘Zuivering van restwaterstromen’
Omdat er nog veel vragen zijn organiseert HortiMaX een viertal LIVE webinars. In ongeveer een uur tijd krijgt u antwoord op bovenstaande vragen en geeft HortiMaX een toelichting op de HortiMaX CleanLite. Ook bestaat er tijdens het webinar de mogelijkheid om vragen te stellen. De webinars zijn gepland op verschillende dagen en tijdstippen zodat er altijd wel een tijdstip past. Meldt u aan voor een gratis webinar op een van de onderstaande dagen:


Betaalbaar water zuiveren met de HortiMaX CleanLite
Voor telers die op zoek zijn naar een individuele oplossing voor het zuiveren van gewasbeschermingsmiddelen is de HortiMaX CleanLite de meest betaalbare oplossing. Voor berekening van de kosten heeft de WUR een zeer handige en tijdbesparende rekentool ontwikkeld. Deze tool wordt ook tijdens het webinar besproken. De HortiMaX CleanLite kan eenvoudig in iedere situatie ingepast worden. De HortiMaX CleanLite wordt geleverd via HortiMaX dealers en is beschikbaar met oplopende capaciteit vanaf 10 m3 per dag. 

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie over Waterzuivering in 2018? 

Upcoming events

BEURZEN

2018

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem

Shouguang Veg. Expo
20-22 maart
Shouguang, China

MJBizConNEXT US
9-11 May 2018, Booth #1342
Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA
US

Hortiflorexpo IPM
9-12 mei
Beijing, China

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI

Cultivate '18
14-17 juli
Columbus, OH, USA

Canadian Greenhouse Conference
3+4 oktober
Niagra Falls, Canada

Expo AgroAlimentaria
13-16 november
Irapuato Mexico