Meer lokale ondersteuning voor HortiMaX op de Turkse markt

Met ingang van oktober 2016 is Ekrem Karaçalı gestart als country manager voor HortiMaX op de Turkse markt. Daarmee verstevigt HortiMaX zijn positie op deze Turkse markt. Samen met Haluk Atamal krijgt deze markt nu meer lokale ondersteuning. Ekrem Karaçalı is ook bij de GrowTech Eurasia aanwezig.

Nadenken over de mogelijkheden van technologie
Het nieuwe gezicht van HortiMaX op de Turkse markt is Ekrem Karaçalı. Ekrem emigreerde op zijn 30ste naar Turkije en heeft het voordeel dat hij vloeiend Turks spreekt, maar ook dat hij van Nederlandse komaf is. Zijn kennis en expertise ligt in het succesvol toepassen van verkrijgbare technologie in de markt. Ekrem: “de afgelopen jaren heb ik een belangrijke bijdrage geleverd aan  de projectontwikkeling van onder meer Tuğtekin çiçekcilik, Agrobay en AMT tarım. Daar heb ik met diverse partijen samengewerkt. Een duidelijk specialisme zal zitten in de combinatie van energie en glastuinbouw projecten. Daarmee doel ik op projecten gebaseerd op restwarmte van onder meer biomassa en co-generatie plants. Ik zal samen met investeerders en tuinders nadenken over de vraagstukken en oplossingen.”

Duidelijke focus
Voor de Turkse markt is voor HortiMaX ook Haluk Atamal actief. De taakverdeling tussen beiden partijen is duidelijk: “Wij vullen elkaar aan. Door het genereren van sales zijn partners zoals Haluk Atamal  in staat meer kwekers te helpen. Beiden partijen bieden een luisterend oor naar de markt. Haluk Atamal richt zich meer op projecten en lokale after sales support, terwijl ik me op de pre-sales ondersteuning richt en actief mee denk in projecten en de toepassing van techniek in die projecten. De samenwerking met Haluk en de HortiMaX organisatie is veelbelovend en is een basis voor succes. Mijn focus ligt op HortiMaX producten en op de provincies Çanakkale, Balıkesir, Izmir, Manisa, Bursa, Aydına, Kütahya en Yalova.”

Bezoek GrowTech Eurasia
Wilt u Ekrem Karaçalı ontmoeten? Bij de GrowTech is hij onder andere te vinden op de stand van Haluk Atamal, stand nummer 611. Wij kijken uit naar uw bezoek.

Upcoming events

BEURZEN

2018

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem

Shouguang Veg. Expo
20-22 maart
Shouguang, China

MJBizConNEXT US
9-11 May 2018, Booth #1342
Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA
US

Hortiflorexpo IPM
9-12 mei
Beijing, China

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI

Cultivate '18
14-17 juli
Columbus, OH, USA

Canadian Greenhouse Conference
3+4 oktober
Niagra Falls, Canada

Expo AgroAlimentaria
13-16 november
Irapuato Mexico