HortiMaX-dealer Divatec viert 10-jarig bestaan

Franse tuinbouwinstallateur en leverancier van tuinbouwautomatisering Divatec viert zijn 10-jarig bestaan. Divatec ondersteunt al meer dan 10 jaar de tuinbouwsector en agrarische sector in West-Frankrijk met zijn diensten en expertise in pompen, watergift, bemesting, IT, elektra, klimaatbeheer en kassystemen.

"In de afgelopen 10 jaar zijn we professioneel gezien op elk vlak gegroeid, zowel vanuit menselijk als vanuit technologisch oogpunt," schrijft Divatec in een nieuwsbericht.

                                     
   Divatec's CEO Jean-Michel Mahe en algemeen directeur John Guitteny

Toen Divatec in 2006 begon, had het slechts één werknemer in dienst. Tegenwoordig zijn dat er 16.  In 2012 werd een grote mijlpaal bereikt toen Divatec naar een groter pand verhuisde. "In 2016 werken we nog steeds met onze kernwaarden: samenwerking, nabijheid, ontwikkeling, expertise en service. Ook nemen we nieuwe technici en IT-specialisten aan. We hebben meerdere projecten lopen om ons te richten op uitbreiding naar de nationale markt, maar blijven ons ook focussen op de regionale markt."

Op 9 september werd er bij Divatec op kantoor in La Chapelle-Basse-Mer een speciaal feest georganiseerd om het jubileum te vieren.

 

Upcoming events

BEURZEN

2018

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem

Shouguang Veg. Expo
20-22 maart
Shouguang, China

MJBizConNEXT US
9-11 May 2018, Booth #1342
Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA
US

Hortiflorexpo IPM
9-12 mei
Beijing, China

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI

Cultivate '18
14-17 juli
Columbus, OH, USA

Canadian Greenhouse Conference
3+4 oktober
Niagra Falls, Canada

Expo AgroAlimentaria
13-16 november
Irapuato Mexico