HortiMaX-dealer Divatec viert 10-jarig bestaan

Franse tuinbouwinstallateur en leverancier van tuinbouwautomatisering Divatec viert zijn 10-jarig bestaan. Divatec ondersteunt al meer dan 10 jaar de tuinbouwsector en agrarische sector in West-Frankrijk met zijn diensten en expertise in pompen, watergift, bemesting, IT, elektra, klimaatbeheer en kassystemen.

"In de afgelopen 10 jaar zijn we professioneel gezien op elk vlak gegroeid, zowel vanuit menselijk als vanuit technologisch oogpunt," schrijft Divatec in een nieuwsbericht.

                                     
   Divatec's CEO Jean-Michel Mahe en algemeen directeur John Guitteny

Toen Divatec in 2006 begon, had het slechts één werknemer in dienst. Tegenwoordig zijn dat er 16.  In 2012 werd een grote mijlpaal bereikt toen Divatec naar een groter pand verhuisde. "In 2016 werken we nog steeds met onze kernwaarden: samenwerking, nabijheid, ontwikkeling, expertise en service. Ook nemen we nieuwe technici en IT-specialisten aan. We hebben meerdere projecten lopen om ons te richten op uitbreiding naar de nationale markt, maar blijven ons ook focussen op de regionale markt."

Op 9 september werd er bij Divatec op kantoor in La Chapelle-Basse-Mer een speciaal feest georganiseerd om het jubileum te vieren.

 

Upcoming events

BEURZEN

2018

SIVAL 
16-18 januari
Angers, France

IPM Essen
23-26 januari
Essen, Germany

Fruit Logistica
7-9 februari
Berlin, Germany

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem, The Netherlands

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI, The Netherlands