Officiële opening nieuwe Ridder-HortiMaX pand door burgemeester Sjaak van der Tak

Op vrijdag 17 juni werd de officiële opening verricht van het nieuwe onderkomen van HortiMaX en Ridder Climate Screens. De nieuwe locatie aan de Honderdland 131 te Maasdijk werd op feestelijke wijze verricht door Westland Burgemeester Sjaak van der Tak.

Officiële opening
Na ontvangst van de gasten onder het genot van een drankje was het tijd voor de officiële opening. Na een korte toespraak van CEO Joep van den Bosch van HortiMaX was het woord aan Westland burgemeester Sjaak van der Tak. De burgemeester had zich goed verdiept in de meer dan 50 jarige historie van HortiMaX, het internationale karakter van het bedrijf en zelfs werd de voorgeschiedenis genoemd onder de eerdere naam Van Vliet. Ook de combinatie Ridder-HortiMaX werd genoemd in de toespraak van de Burgemeester. Met name stond hij stil bij de 18de plaats in Hillenraad. Hij is er trots op dat Ridder-HortiMaX zich heeft gevestigd in het Westland en verwacht dat verdere internationale groei vanuit deze geweldige Westlandse locatie mogelijk is. Na de speech werd de gezamenlijke opening verricht door de Burgemeester, tezamen met Joep van den Bosch en Mario Scherpenzeel, business unit Manager van Ridder Climate Screens. Door een druk op de knop was de officiële opening een feit!!

Open Huis voor klanten
In de middag hadden genodigden en bezoekers de mogelijkheid om het gehele pand te bezichtigen. Op diverse locaties binnen het pand werd uitleg gegeven over de verschillende activiteiten. Zo konden klanten een bezoek brengen aan het laboratorium van Ridder Climate Screens, de R&D afdelingen, de serviceafdeling, de testafdeling, assemblage-afdeling, de waterafdeling, de opleidingslokalen en de fabricage van Ridder Climate Screens. De mogelijkheden voor het ‘Nieuwe werken’, de openheid en de ruimte in het pand spraken heel veel bezoekers erg aan.

Personeel en partners
In de avond was het de beurt aan personeel en partners om het moment van de officiële opening te ‘vieren’. Daarbij was ook oprichter van Ridder – Frans Nugteren – aanwezig om het nieuwe pand te bezichtigen. Leo Nugteren bood namens Ridder een mooi staatsieportret aan van het Koninklijk paar. Tijdens de avond werden de partners rondgeleid door het eigen personeel. In een gezellige feestruimte werd tot laat in de avond het feest voortgezet.

Nieuwe oplegger Ridder Climate Screens
Tijdens de voorbereidingen van het Open Huis werd ook de nieuwe oplegger opgeleverd van Ridder Climate Screens. Vanaf deze week vervoert transportbedrijf Van Heyningen hiermee de klimaatschermen van Ridder Climate Screens door het gehele land. Mario Scherpenzeel over deze nieuwe aanwinst: “Met deze nieuwe vrachtwagen zijn we lekker herkenbaar, want deze oranje verschijning zal bij veel mensen niet onopgemerkt voorbij rijden.”

Upcoming events

BEURZEN

2018

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem

Shouguang Veg. Expo
20-22 maart
Shouguang, China

MJBizConNEXT US
9-11 May 2018, Booth #1342
Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA
US

Hortiflorexpo IPM
9-12 mei
Beijing, China

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI

Cultivate '18
14-17 juli
Columbus, OH, USA

Canadian Greenhouse Conference
3+4 oktober
Niagra Falls, Canada

Expo AgroAlimentaria
13-16 november
Irapuato Mexico