HortiMaX-Go! wint Innovation Award!

Tijdens de opening van de GreenTech 2016 werden op dinsdag 14 juni de winnaars van de Innovation Awards bekendgemaakt. In de categorie ‘Automatisering’ ging de Innovation Award naar de HortiMaX-Go! De vakjury van de GreenTech was vooral zeer enthousiast doordat de technologie overal is in te zetten en wereldwijd te gebruiken is tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De HortiMaX-Go! luidt een nieuw tijdperk in voor zeer toegankelijke climate and irrigation control!

HortiMaX-Go!
De HortiMaX-Go! werd eerder dit jaar genomineerd in de categorie ‘Automation’. De HortiMaX-Go! een compleet nieuwe en slimme tuinbouwcomputer. Het is een moderne, gebruiksvriendelijke en betaalbare computer waarmee men zowel het water als het klimaat in de kas kan regelen. De HortiMaX-Go! kan gemakkelijk op maat worden gemaakt door te kiezen voor unieke 'Smart Switches' die volgens het plug-and-play principe kunnen worden geïnstalleerd. Iedere teler heeft nu de mogelijkheid zijn automatisering 'Smart' te beginnen.

Oordeel
Volgens de jury is de HortiMaX-Go! een moderne, gebruiksvriendelijke en betaalbare klimaat- en watergiftcomputer. Dit modulaire systeem maakt gebruik van 'Smart Switches' die volgens het plug-en-play principe kunnen worden geïnstalleerd. De technologie voldoet op een gebruiksvriendelijke manier aan de behoeften van telers.  Deze innovatie is het perfecte instapsysteem, ook wat betreft prijs, zodat iedereen gebruik kan maken van deze technologie.

Geweldige inspanning
Zoals bij iedere innovatie vergt dit veel aandacht, budget en tijd. Het management van HortiMaX wil het complete team dat heeft gewerkt aan deze innovatie dan ook van harte feliciteren en bedanken voor hun inspanningen en creativiteit.

 

Upcoming events

BEURZEN

2018

SIVAL 
16-18 januari
Angers, France

IPM Essen
23-26 januari
Essen, Germany

Fruit Logistica
7-9 februari
Berlin, Germany

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem, The Netherlands

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI, The Netherlands