Introductie van de geheel nieuwe en slimme tuinbouwcomputer HortiMaX-Go! tijdens GreenTech

 

Unieke positionering
Joep van den Bosch, CEO bij HortiMaX, over de HortiMaX-Go!: “Het is een compleet nieuw ontwikkelde tuinbouwcomputer voor internationale telers die starten met bedekte teelt en willen automatiseren. Het is een passend alternatief voor de huidige Nederlandse hightech oplossingen die te complex of te kostbaar zijn. HortiMaX-Go! is uniek  en onderscheidend ten opzichte van bestaande tuinbouwcomputers in dit segment omdat het een geïntegreerde klimaat- en waterregeling biedt op basis van de nieuwste technologie.”

Een passende oplossing
Bij de omschakeling van open veld naar bedekte teelt vragen kwekers om een passende oplossing. Wat zijn de eisen die deze telers stellen aan hun hedendaagse automatiseringsoplossing? De oplossing moet zowel het klimaat als de watergift kunnen regelen in één apparaat. De installatie moet eenvoudig en plug-and-play zijn. De bediening moet makkelijk en intuïtief zijn zoals een smartphone. Tevens is de betaalbaarheid een belangrijk criterium voor succes.

Unieke eigenschappen van de HortiMaX-Go!

  • Geïntegreerde water en klimaatregeling.
  • Moderne userinterface.
  • Oplossing op maat.
  • Slimme schakelaars.
  • Plug-and-Play installatie.
  • Via elk apparaat altijd en overal toegankelijk.


Let’s start smart
Joost Veenman is productmanager van de HortiMaX-Go! en weet de unieke technologie goed uit te leggen: “De HortiMaX-Go! is uniek in de wijze waarop de computer wordt aangesloten op de specifieke apparatuur binnen het tuinbouwbedrijf. Voor iedere besturing is de zogenaamde Smart Switch ontwikkeld. Een Smart Switch is een schakelaar die slimme functionaliteit bevat. Zo wordt het aansluiten van nieuwe apparatuur via een Smart Switch automatisch herkend, krijgt de controller feedback indien iemand in de kas handmatige bediening heeft ingeschakeld, gaat het systeem automatisch naar de juiste instelling terug en geeft ook feedback signalen bij thermische blokkering van apparaten. Dit is bij traditionele systemen niet het geval. De HortiMaX-Go! verschaft de teler altijd de juiste informatie over de technologie in de kas. Hij verkrijgt daarmee een hoop veiligheid over zijn kas en gewas”.

Officiële introductie tijdens GreenTech, stand 11.210
Wilt u meer weten over de nieuwe HortiMaX-Go! Kom dan op 14-15-16 juni naar de GreenTech. Onze mensen kunnen u er van alles over vertellen. U kunt ons vinden in hal 11, stand 210.

Webinars HortiMaX-Go!
Bent u niet in de gelegenheid om de GreenTech te bezoeken maar wilt u wel meer weten over de HortiMaX-Go!, dan hebben wij een aantal dagen gepland met een aantal webinars. Bent u geïnteresseerd, stuur dan een mail naar training@hortimax.com. De webinars zijn op de volgende data gepland (Nederlandse tijd):

Datum

Ochtend

Middag

Avond

22/06/2016

09:00

13:00

19:00

07/07/2016

09:00

13:00

 

17/08/2016

09:00

 

19:00

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de HortiMaX-Go! ontvangen? Dat kan! Deze informatie is beschikbaar na de GreenTech. Stuurt u in dat geval een email naar nschultz@hortimax.com

Upcoming events

BEURZEN

2018

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem

Shouguang Veg. Expo
20-22 maart
Shouguang, China

MJBizConNEXT US
9-11 May 2018, Booth #1342
Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA
US

Hortiflorexpo IPM
9-12 mei
Beijing, China

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI

Cultivate '18
14-17 juli
Columbus, OH, USA

Canadian Greenhouse Conference
3+4 oktober
Niagra Falls, Canada

Expo AgroAlimentaria
13-16 november
Irapuato Mexico