Introductie nieuwe FertiMiX-Go!

Tijdens de HortiFlor in Beijing introduceert HortiMaX de nieuwe FertiMiX-Go! De FertiMiX-Go! is voorzien van een geheel nieuwe moderne en intuïtief bedienbare touchscreen bediening. Door de keuze van diverse opties in de vorm van Smart Switches is de unit naar keuze eenvoudig uit te breiden. Het beschikken over de juiste watergiftstrategie was nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar.

Ideaal
De FertiMiX-Go! is ideaal voor iedere teler die eenvoudig en betaalbaar wenst te starten met automatische meststofdosering. De FertiMiX-Go! is een mengbakunit die standaard is voorzien van een besturingskast met touchscreen computer. Met de FertiMiX-Go! is eenvoudig te besparen op water en meststoffen, kunnen opbrengsten verbeterd worden om een snelle return on investment te realiseren en beschikt de teler altijd over de juiste watergiftstrategie.

 

Touchscreen bediening
Wat is er veranderd aan de unit? Joost Veenman, productmanager van Energie en Klimaat, over de nieuwe FertiMiX-Go!: “De waterunit an sich is niet veranderd. Echter, de hele besturing is vernieuwd. Dit is met name zichtbaar door de nieuwe touchscreen bediening. Onze waterunits zijn wereldwijd erg in trek alleen was de besturing erg verouderd. Zo kon men in China het draaiknoppen systeem met het beperkte uitleesvenster niet zo erg waarderen. Daar willen ze graag moderne touchscreen bedieningen zien. De nieuwe FertiMiX-Go! maakt gebruik van de nieuwste hardware technologie en de software is speciaal ontwikkeld voor touchscreen bediening. In de basisconfiguratie is alle software inbegrepen. De introductie van deze geheel nieuwe unit op de Chinese markt is dan ook logisch, maar ook spannend tegelijkertijd.”

Let’s start smart
“De nieuwe FertiMiX-Go! kent voor waterunits in dit segment uitgebreide softwarefuncties. Daarnaast heeft het extra opties voor EC, EC voormengen, pH, een vulpomp en uitbreidingen met kranenkaarten voor extra kranen, kraangroepen en contact ingangen. Voor iedere optie is een zogenaamde Smart Switch ontwikkeld. Dit is een schakelaar die slimme functionaliteit bevat voor het afhandelen van de specifieke optie. En het werkt heel simpel: de teler kiest welke opties hij wenst te hebben in zijn waterunit, afhankelijk van zijn wensen. Vervolgens worden de Smart Switches in de unit geplugd en de software herkent direct de opties en configureert zich automatisch. Vervolgens laat de unit zich bedienen als een smartphone en is er weinig tot geen opleiding nodig om de FertiMiX-Go! te bedienen. Het is dus een kwestie van Plug, Play & Grow”, aldus Joost Veenman.

Meer weten
Wilt u meer weten over de nieuwe FertiMiX-Go! Kom dan op 14-15-16 juni naar de GreenTech. Daar zullen wij de nieuwe FertiMiX-Go! ook introduceren. Onze mensen vertellen u er alles over. U vindt ons in hal 11, stand 210.

Upcoming events

BEURZEN

2018

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem

Shouguang Veg. Expo
20-22 maart
Shouguang, China

MJBizConNEXT US
9-11 May 2018, Booth #1342
Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA
US

Hortiflorexpo IPM
9-12 mei
Beijing, China

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI

Cultivate '18
14-17 juli
Columbus, OH, USA

Canadian Greenhouse Conference
3+4 oktober
Niagra Falls, Canada

Expo AgroAlimentaria
13-16 november
Irapuato Mexico