HortiMaX verhuist naar Honderdland 131 Maasdijk

Jarenlang was de Vlielandseweg te Pijnacker het vertrouwde adres van HortiMaX voor zowel klanten als medewerkers. Met ingang van 4 april is HortiMaX te vinden op de nieuwe locatie Honderdland 131 in Maasdijk. Op deze nieuwe locatie is tevens Ridder Climate Screens gevestigd.

Passend bij ambities
Joep van den Bosch, CEO bij HortiMaX over de aanstaande verhuizing: “Bij een bedrijf met hoge ambities hoort een professionele uitstraling. Ons continue doel is om onze klanten in staat te stellen een hoger rendement te behalen door ze intelligente, innovatieve en gebruiksvriendelijke totaaloplossingen voor de bedekte tuinbouw te bieden. We doen dit over de gehele wereld met een team van toegewijde en ervaren professionals. Het realiseren van ons doel maken wij het liefst waar vanuit moderne locaties die de mogelijkheid bieden om professioneler te werken, maar ook mogelijkheden bieden om verder te groeien.”

HortiMaX samen met Ridder Climate Screens
“Een verhuizing stond eigenlijk al langer op de planning, maar de tijd en de locatie was er nog niet voor. Toen Ridder het afgelopen jaar startte met een nieuwe bedrijfsactiviteit moest er voor Ridder Climate Screens ook naar een onderkomen worden gezocht. Het was dan ook bijna logisch dat beide Ridder-bedrijven onder één dak gevestigd zouden worden. Het aanbod van panden was groot. Het pand in Maasdijk leek qua uitstraling, grootte en mogelijkheden de beste keuze. Het pand is eigendom van Ridder. Twee gedeelten van het pand worden verhuurd.”

Goede voorbereiding, beperkte overlast
“De verhuizing naar Maasdijk kent een gedegen voorbereiding. Er is alles aan gedaan om de overgang zo geruisloos te laten verlopen. De feitelijke verhuizing vindt plaats in het weekeinde van 2 en 3 april. Op 4 april starten de medewerkers voor het eerst vanuit Maasdijk. Dat zal voor velen nog even wennen zijn. Ook voor onze klanten zal het wennen zijn, omdat zij jaren gewend zijn aan het vertrouwde adres in Pijnacker. In verband met de verhuizing is de Support Portal op 4 april tijdelijk niet beschikbaar. Klanten die activatiecodes moeten hebben voor software moeten dat het liefst voor aanstaande vrijdag (1 april) nog doen.”

Open Huis
Op vrijdag 17 juni 2016 staat er - na de GreenTech - een Open Huis gepland. Omstreeks 14:30 zal Westland burgemeester Sjaak van der Tak de officiële opening verrichten. Aansluitend kunnen genodigden tot ongeveer 18:00 een kijkje komen nemen in het nieuwe pand, onder het genot van een hapje en een drankje.

Upcoming events

BEURZEN

2018

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem

Shouguang Veg. Expo
20-22 maart
Shouguang, China

MJBizConNEXT US
9-11 May 2018, Booth #1342
Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA
US

Hortiflorexpo IPM
9-12 mei
Beijing, China

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI

Cultivate '18
14-17 juli
Columbus, OH, USA

Canadian Greenhouse Conference
3+4 oktober
Niagra Falls, Canada

Expo AgroAlimentaria
13-16 november
Irapuato Mexico