Volop nieuws bij Ridder-HortiMaX tijdens de Tuinbouw Relatiedagen

Wij geven u een aantal goede redenen om de stand van Ridder-HortiMaX te bezoeken tijdens de Tuinbouw Relatiedagen. U kunt Ridder-HortiMaX vinden op standnummer 317.

Nieuwe versie van iProductive naast iPad nu ook geschikt voor iPhone en Android
Wie wil besparen op kosten en op de inzet van arbeid, zet HortiMaX Productive in.  Met Productive verbetert u uw rendement met wel 15% door een beter inzicht en controle. Met de introductie van iProductive kan iedere tuinbouwondernemer en bedrijfsleider nu nog makkelijker, slimmer, sneller, altijd en overal zijn taken uitvoeren. Er blijft meer tijd over om fysiek aanwezig te zijn in de kas, want daar draait het tenslotte allemaal om. Dit maakt iProductive tot de ‘must have’ tool voor iedere manager in de tuinbouw. Minder administratieve last en meer tijd voor het product, medewerkers en kwaliteit. Daar ligt de kracht van iProductive. Tijdens de Tuinbouw Relatiedagen introduceert HortiMaX de nieuwste versie van iProductive. Deze is nu naast iPad ook geschikt voor iPhone en Android. Wilt u besparen op kosten of bent u geïnteresseerd in het toepassen van iProductive, bezoek dan de stand van Ridder-HortiMaX.

Nieuwste versie van MultiMa En Synopta
MultiMa en Synopta behoren al jaren tot de top op gebied van procescomputers en software in de tuinbouw. Met de nieuwste versies is er nog meer mogelijk. Een teler krijgt ongekende vrijheid. De nieuwe MultiMa maakt het mogelijk om snel eigen variabelen en invloeden aan te maken. Daarmee komen deze versies tegemoet aan hedendaagse problemen dat klimaatcomputers niet beschikken over alle gewenste uitlezingen waarover telers en adviseurs graag willen beschikken. Het gevolg: exporteren van gegevens om daar bijvoorbeeld via Excel berekeningen op los te laten. Dit is tijdrovend en ook nog eens foutgevoelig. Met de nieuwe versies van MultiMa en Synopta bepaalt u in sterke mate wat u zelf wilt weergeven of regelen. Naast uitgebreidere mogelijkheden en opties in de Synopta 4 is het licentiemodel aangepast. De voordelen: de teler betaalt alleen voor de software die wordt gebruikt, hij betaalt een lagere instapprijs én krijgt gratis updates. Ervaar de mogelijkheden zelf tijdens de Tuinbouw Relatiedagen.

Ideale vervanger voor oude klimaatcomputers: HortiMaX CX500
Bent u op zoek naar een nieuwe klimaatcomputer omdat uw huidige computer wellicht verouderd is? Of bent u op zoek naar meer en betere mogelijkheden om het klimaat te beheersen? Dan moet u zeker kennis maken met onze HortiMaX CX500. De HortiMaX CX500 is vrij recent geïntroduceerd, bestemd voor de exportmarkt. Maar gegeven de mogelijkheden, de ultieme flexibiliteit, de extreem eenvoudige bediening en de gunstige prijs, doet de CX500 het ook uitstekend op de binnenlandse vervangingsmarkt. Wanneer u een oude klimaatcomputer wenst te vervangen, denk dan zeker aan deze HortiMaX CX500. Bezoek onze stand om de mogelijkheden te bekijken en om een voorstel voor vervanging te krijgen. U zult verrast zijn over de mogelijkheden!

Ervaar het nieuwe aanbod schermdoeken van Ridder Climate Screens
Wie Ridder zegt, zegt tuinbouw. Ruim zestig jaar levert de groep allerhande systemen aan de tuinbouw. Bekend bij velen zijn de klimaatcomputers, de waterunits voor irrigatie en desinfectie van HortiMaX en de aandrijfsystemen van Ridder. Vorig jaar is daar nog een nieuwe tak van sport bijgekomen. Onder de naam Ridder Climate Screens levert het bedrijf klimaatschermen aan het bestaande netwerk van kassenbouwers, scherminstallateurs en dealers. Die klanten kunnen nu een extra service afnemen: schermdoek van dezelfde leverancier. Ridder Climate Screens heeft zich ook ten doel gesteld niet alleen de eigen klanten zo goed mogelijk te bedienen. Ridder Climate Screens wil ook de klant van de klant, de kweker dus, een optimaal resultaat laten behalen. Dat kan met de producten van Climate Screens. Schermdoeken zijn beschikbaar voor alle klimaten, gewassen en omstandigheden. De schermdoeken worden grotendeels uit voorraad geleverd en op locatie in Maasdijk wordt alles op maat gemaakt. Daarvan profiteren zowel plant als klant. Tijdens de Tuinbouw Relatiedagen kunt u een kijkje nemen en de schermdoeken zelf ervaren.

Gewoon langskomen kan ook…..
De collega’s van de verschillende bedrijven uit de Ridder Group zijn aanwezig. U kunt de collega’s vinden van Ridder Drive Systems, Ridder Climate Screens en HortiMaX. Ook al bent u voorzien van de nodige technologie….gelegenheid tot een praatje onder het genot van koffie of fris kan natuurlijk altijd. Kom daarom gerust langs!

Upcoming events

BEURZEN

2018

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem

Shouguang Veg. Expo
20-22 maart
Shouguang, China

MJBizConNEXT US
9-11 May 2018, Booth #1342
Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA
US

Hortiflorexpo IPM
9-12 mei
Beijing, China

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI

Cultivate '18
14-17 juli
Columbus, OH, USA

Canadian Greenhouse Conference
3+4 oktober
Niagra Falls, Canada

Expo AgroAlimentaria
13-16 november
Irapuato Mexico