HortiMaX innovaties tijdens Tuinbouw Relatie Dagen 2015

Jaarlijks komt bij dit evenement de gehele Nederlandse tuinbouwbranche bij elkaar. Joep van den Bosch, algemeen directeur bij HortiMaX: “Wij spreken hier met veel telers over hun en onze ideeën over productontwikkeling en introduceren wij de laatste innovaties bij kwekers. Wij zijn te vinden op stand 317."

HortiMaX geeft 4 goede redenen aan kwekers om de HortiMaX stand op de Tuinbouw Relatie Dagen te bezoeken:
1. De nieuwe MultiMa 2015 versie.
2. Nieuwe Synopta user-interface 4.0.
3. Moderne app voor tuinbouwondernemers.
4. Bereken uw inruilpremie.

Nieuwe MultiMa versie 2015
Er is veel nieuws te melden dit jaar. Joep van den Bosch: “Met onze MultiMa versie 2015 hebben we weer een belangrijke stap gezet in de meest flexibele procescomputer ter wereld. We bieden telers extra functionaliteit om regelingen naar eigen hand te zetten zonder tussenkomst van de leverancier. Iedere teler die al beschikt over een MultiMa zou deze versie dus moeten willen hebben om helemaal weer up-to-date te zijn. In laatste versie is natuurlijk altijd de laatste kennis en laatste stand van zaken verwerkt.”

Nieuwe Synopta user interface 4.0
Dit jaar introduceren wij Synopta 4.0, een nieuwe user interface voor de PC bediening van onze procescomputers. Flexibiliteit en gebruiksgemak zijn de belangrijkste pluspunten van de nieuwe software. Voortaan betalen telers naar gebruik en naar omvang van het bedrijf en worden updates voortaan gratis. Voor telers heeft dit het grote voordeel dat ze altijd up-to-date kunnen zijn in softwareversies”.

iProductive app voor de tuinbouwondernemer
Afgelopen kwartaal introduceerde HortiMaX de iPad app voor iedere tuinbouwondernemer om de productiviteit van zijn gewas en medewerkers te volgen. Van den Bosch: “Weg met die administratieve en papieren last! Maak het makkelijker, slimmer, sneller en maak het gebruik overal mogelijk. Iedere kweker krijgt met zijn iPad op ieder moment toegang tot de laatste informatie. Dat maakt HortiMaX iProductive tot een ware MUST have tool voor iedere bedrijfsleider.” Tijdens de beurs kan iedere teler de app komen bekijken en zo mogelijk uitproberen.

Bereken uw inruilpremie
Joep van den Bosch: “Wij zien dat veel telers nog steeds gebruik maken van oude procescomputers van 15 jaar en ouder. Het is vaak apparatuur waarvan onderdelen schaars of helemaal niet meer beschikbaar zijn, maar die wel het hart van ieder tuinbouwbedrijf vormen. Tijdens de beurs willen we graag in gesprek met telers die nog zo’n oud systeem hebben om de inruilpremie te berekenen. Want uw oude apparatuur is wat ons betreft nog steeds geld waard. Maar geef apparatuur wel tijdig de update die het verdient!

Bezoek ons tijdens de Tuinbouw Relatiedagen op 10-12 februari, stand 317.

Upcoming events

BEURZEN

2018

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem

Shouguang Veg. Expo
20-22 maart
Shouguang, China

MJBizConNEXT US
9-11 May 2018, Booth #1342
Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA
US

Hortiflorexpo IPM
9-12 mei
Beijing, China

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI

Cultivate '18
14-17 juli
Columbus, OH, USA

Canadian Greenhouse Conference
3+4 oktober
Niagra Falls, Canada

Expo AgroAlimentaria
13-16 november
Irapuato Mexico